Φύλλο Εργασίας 2 για το Scratch 2: Δομή ακολουθίας, πολλαπλές μορφές, ενδυμασίες, σκηνικά και σενάρια.

Ακολουθεί συνημμένο το Φύλλο Εργασίας 2 για το Scratch 2: Δομή ακολουθίας, πολλαπλές μορφές, ενδυμασίες, σκηνικά και σενάρια, που παρουσιάζει βασικές δυνατότητες του Scratch για χρήση πολλαπλών μορφών (sprites), ενδυμασιών που μπορεί να έχουν, σκηνικών και σεναρίων (scripts).

    Μέσα από ένα χιουμοριστικό παράδειγμα – φόρο τιμής στα κινούμενα σχέδια του Τουήτυ και του Συλβέστερ δίνεται ένα απλό παράδειγμα προγραμματισμού με δομή ακολουθίας. Τον κώδικα για την υλοποίηση του σεναρίου μπορείτε να τον βρείτε και από την αντίστοιχη σελίδα του δημιουργού στο διαδικτυακό αποθετήριο του Scratch, στον ακόλουθο σύνδεσμο.

CC BY-NC-SA 4.0 Φύλλο Εργασίας 2 για το Scratch 2: Δομή ακολουθίας, πολλαπλές μορφές, ενδυμασίες, σκηνικά και σενάρια. από Δημήτριος - Αδαμάντιος Δρίτσας διατίθεται με άδεια χρήσης Creative Commons Attribution-NonCommercial-ShareAlike 4.0 International License.

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.