9ο Διεθνές Συνέδριο για την προώθηση της εκπαιδευτικής καινοτομίας (Διαδικτυακή μετάδοση)

Το 9ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑΣ (https://synedrio.eepek.gr) διεξάγεται -διαδικτυακά και δια ζώσης- στη Λάρισα, 20-22 Οκτωβρίου 2023.

Οι 650 και πλέον εργασίες που θα παρουσιαστούν ηλεκτρονικά ή δια ζώσης (πλήρεις εργασίες, e-posters, εκπαιδευτικά σενάρια, καινοτόμα προγράμματα, κ.λπ.) στο 9ο Διεθνές Συνέδριο για την Προώθηση της Εκπαιδευτικής Καινοτομίας, έχουν κριθεί θετικά κατόπιν τυφλής κρίσης από τουλάχιστον 2 κριτές, σε μια από τις δυο επίσημες γλώσσες του Συνεδρίου (Ελληνικά ή Αγγλικά).

Κατά τη διάρκεια των εργασιών του Συνεδρίου -το οποίο θα διεξαχθεί στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας (ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ), Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων, (Περιφερειακή οδός Λάρισας – Πρώην ΤΕΙ Θεσσαλίας), έχουν προγραμματιστεί περισσότερες από 40 προσκεκλημένες ομιλίες από Επιστήμονες & Ακαδημαϊκούς αναγνωρισμένης αξίας Ευρωπαϊκών και Αμερικάνικων Πανεπιστημιακών ιδρυμάτων, οι οποίοι αναμένεται να τιμήσουν με την παρουσία τους το Συνέδριο. Παράλληλα, οι σύνεδροι θα έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε οποιοδήποτε από τα 5 Στρογγυλά Τραπέζια με εξαιρετικά ενδιαφέρουσα θεματολογία, η οποία θα αναπτυχθεί από διακεκριμένους επιστήμονες – Στελέχη Τοπικής Αυτοδιοίκησης – Ακαδημαϊκούς – Εκπαιδευτικούς και άλλα στελέχη που διακρίνονται σε εκπαιδευτικό και κοινωνικό επίπεδο.

Επισημαίνεται πως επιλεγμένα άρθρα από το συνέδριο (με βάση τη βαθμολογία των κριτών) θα δημοσιευτούν σε ειδικές εκδόσεις του Διεθνούς Επιστημονικού Περιοδικού: International Journal of Educational Innovation (https://journal.eepek.gr).

Το πρόγραμμα του Συνεδρίου έχει αναρτηθεί ήδη στην ιστοσελίδα του συνεδρίου (https://synedrio.eepek.gr) και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μια θέση κάνοντας από τώρα την εγγραφή τους από την σελίδα του συνεδρίου ή απευθείας στη σελίδα: https://synedros.eepek.gr

Διευκρινίζεται πως η πρόσβαση είναι ΑΝΟΙΚΤΗ για ΟΛΟΥΣ (όσοι θέλουν βεβαίωση συμμετοχής θα πρέπει να εγγραφούν στο συνέδριο), και μπορούν όλοι να παρακολουθήσουν τις ζωντανές μεταδόσεις και να δουν τις αναρτημένες παρουσιάσεις στο κανάλι του συνεδρίου στη διεύθυνση:

https://www.youtube.com/@internationalconferencesof4501

Αναλυτικά οι σύνδεσμοι για τη διαδικτυακή παρακολούθηση του Συνεδρίου είναι:

1η Ημέρα Συνεδρίου – 20 Οκτωβρίου 2023:

2η Ημέρα Συνεδρίου – 21 Οκτωβρίου 2023:

https://youtube.com/live/2wXHV2uZaps
(Ζωντανή μετάφραση στα Ελληνικά για τη συνεδρία 17:00-19:00 στον σύνδεσμο:
https://www.youtube.com/live/GPwI0hgi__M )

3η Ημέρα Συνεδρίου – 22 Οκτωβρίου 2023:

https://youtube.com/live/yH8g6fqraVg
(Ζωντανή μετάφραση στα Ελληνικά για τη συνεδρία 11:00-12:30 στον σύνδεσμο:

https://youtube.com/live/dFpezl2eh0w)

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.