9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής 2023

Το Φεστιβάλ θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 και την Κυριακή 10 Δεκεμβρίου 2023 δια ζώσης, αλλά και διαδικτυακά (σε ιδιαίτερες περιπτώσεις απομακρυσμένων σχολικών μονάδων), στους χώρους του Πειραματικού Γυμνασίου- Λυκείου Πανεπιστημίου Μακεδονίας – περιοχή Στρεμπενιώτη Νεάπολη.

Το 9ο Μαθητικό Φεστιβάλ Ρομποτικής απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς και μαθητές όλων σχολικών μονάδων Α/θμιας & Β/θμιας Εκπαίδευσης της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ στη φετινή διοργάνωση δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα στη συμμετοχή νηπιαγωγείων και σχολείων Ειδικής Αγωγής.

Η δήλωση συμμετοχής γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Φεστιβάλ (https://mfr.peiramak.gr ) έως την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2023. Μετά τη δήλωση συμμετοχής, οι ομάδες που θα συμμετέχουν, θα αποστείλουν ηλεκτρονικά τις υπεύθυνες δηλώσεις συναίνεσης κηδεμόνων-γονέων μέχρι την Τετάρτη 6 Δεκεμβρίου στο email του Φεστιβάλ: mfr@sch.gr

Σχολιάστε

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.